Bel ons: 00800 00123456

Over ons: een betrouwbare en innovatieve telecommunicatiepartner

Als multinationale telecom provider levert en implementeert TeleForwardinginternationale telefoonnummers voor ondernemingen wereldwijd.

Na meer dan 10 jaar actieve dienst in de internationale telecommunicatiewereld, kent TeleForwarding de markt en weet het uit eigen ervaring hoe belangrijk een continue en uitstekende telefonische bereikbaarheid voor bedrijven is. Juist met een excellente bereikbaarheid en een goede klantenservice is een bedrijf in staat belangrijke stappen te nemen op weg naar wereldwijd succes.

Alhoewel TeleForwarding als internationaal bedrijf actief is in verschillende landen, heeft het bedrijf nog altijd Nederlandse wortels. De Nederlandse en Belgische markt zullen voor TeleForwarding dan ook altijd belangrijk blijven.

TeleForwarding werkt al jaren samen met bedrijven in België en wil deze goede samenwerking graag voortzetten en uitbreiden. Om deze reden blijven we ons inzetten om ondernemingen in België te ondersteunen met internationale servicenummers van uitstekende kwaliteit, in binnen- en buitenland.

Portfolio

Portfolio

Gratis servicenummers aan in 100+ landen.

Lees meer

Kernwaarden

Kernwaarden

Kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid, commitment.

Lees meer

Missie

Missie

Connecting global business to local people.

Lees meer

Back To Top