Bel ons: 00800 00123456

070 Nummers

070 nummers samengevat:

  • Altijd bereikbaar tegen een vast tarief in heel België
  • Een herkenbaar, nationaal bedrijfsimago met 070 nummers
  • (Inter)nationale doorschakeling van al uw telefoontjes
  • Meer efficiëntie met intelligent routing en aanvullende faciliteiten
  • Meer klanttevredenheid, meer klanten, meer succes

Wilt u in heel België bereikbaar zijn tegen een vast nationaal tarief? Dan is een 070 nummer voor u de juiste oplossing!

Waarom een 070 nummer?

U bent op zoek naar een nationaal servicenummer in België, maar u wilt niet, zoals bij een gratis nummer, alle gesprekskosten dragen? Dan zijn 070 nummers precies wat u zoekt!

070 nummers zijn speciale nummers die vanuit heel België bereikbaar zijn. Bellers betalen voor het bellen naar een 070 nummer een vast tarief en afhankelijk van het gekozen beltarief ontvangt u een deel van de opbrengst. Zo voorkomt u ongewenste telefoontjes en bent u in staat uitstekende telefonische diensten te leveren. Bij 070 nummers kunt u kiezen uit de volgende beltarieven (kosten zijn per minuut):

vast mobiel
€0,15 €0,30
€0,30 €0,60Alle telefoontjes naar uw 070 nummer worden direct doorgeschakeld naar de juiste medewerker of afdeling in België, of zelfs in het buitenland. Dit verhoogt de efficiëntie binnen uw bedrijf en maakt u bovendien flexibel, want hoe vaak u uw bedrijfslocatie ook verandert, uw telefoonnummer blijft altijd hetzelfde.

Met 070 nummers creëert u een herkenbaar, nationaal bedrijfsimago en levert u een uitstekende klantenservice – voor meer succes in heel België.

Combineer uw Belgische 090x nummers met internationale premium rate services in meer dan 30 landen. Direct een 0900 nummer aanvragen? Neem dan contact met ons op via het gratis nummer 00800 00123456.

*Het genereren van inkomsten is alleen mogelijk met specifieke premium rate nummers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kosten bij 070 nummers

Dat 0900-nummers betalend zijn, weten de meesten. Echter, dat 070 nummers ook betalend zijn, is minder duidelijk voor een heel aantal mensen. Het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie (BIPT) verplicht de telecomsector daarom nu om iedereen die naar een 070 nummer belt te waarschuwen via een boodschap die duidelijk het maximumtarief van het gesprek vermeldt. Wie vervolgens meteen opnieuw inlegt, mag geen kosten worden aangerekend.

Back To Top