Bel ons: 00800 00123456

Stap over in 4 simpele stappen!

 1. Vraag bij ons nummer verhuizing aan
 2. Binnen 2 dagen ontvangt u een prijsopgave
  Extra: als u ons uw huidige telefoonnummers, tarieven en landen meedeelt, kunnen wij meteen een kostenvergelijking met uw extra voordelen laten zien
 3. Bevestig uw overdracht en onderteken uw contract
 4. Wij nemen contact op met uw huidige provider en verhuizen uw nummers. Profiteer direct van alle voordelen van TeleForwarding

TeleForwarding zorgt voor een soepele overstap

Overstappen naar Teleforwarding

Een 0800 nummer verhuizen met behoud van het nummer is gratis en TeleForwarding maakt dit mogelijk met minimale inspanningen en maximale impact voor u. Wij bieden service op maat en maken het mogelijk voor u om snel makkelijk van provider te overstappen.

Maximale impact

 • persoonlijke service
 • overstappen op maat
 • wereldwijde dekking
 • alles-in-één-oplossing

Minimale inspanning

 • 100% snelle en betrouwbare service
 • 100% gratis
 • 100% overstapservice
 • 100% verbindingsgarantie

Nummerbehoud - neem uw zakelijke nummers gewoon mee!

Een 0800 nummer veruhuizen is heel makkelijk! Wilt u graag overstappen naar een andere provider zonder uw huidige gratis servicenummer op te geven? Dat kan. Snel en makkelijk bij TeleForwarding. Wij verhuizen al uw zakelijke telefoonnummers! U hoeft bijna niets te doen!

0800 nummer porteren – zó houdt u uw vaste nummer

Wij kunnen de meeste nummers porteren zonder dat u er iets van zal merken. Sinds tientallen jaren is TeleForwarding de specialist als het om zakelijke telefoonnummers gaat. Wij bieden een betrouwbare service en garanderen de best passende tarieven.

TeleForwarding werkt met gerenommeerde Tier 1-providers samen en zodoende kunnen wij u het beste van dienst zijn. Wij kunnen u een makkelijke en snelle nummerportering garanderen.

Wilt u uw lokale of internationale nummers overzetten? Uw 0800 nummer porteren? Geen probleem! Heel eenvoudig – met TeleForwarding!

Wij porteren ook nummers van Proximus/Belgacom. en andere internationaal dienstverleners zoals KPN, Deutsche Telekom, British Telecom, Vodafone, Orange, Telefonica en O2.

Lees onze blog over het overstappen van provider voor 0800 nummers.

Lees meer over het ontstaan van gratis nummers.

TeleForwarding - Uw alles-in-één-oplossing

Back To Top