Bel ons: 00800 00123456

Lokale telefoonnummers aanvragen

Meer waar voor je geld en binnen 1-2 dagen actief

Voordelen van Lokale telefoonnummers

 • Eén lokaal telefoonnummer voor elke stad
 • Creëer een lokale merkuitstraling
 • Beschikbaar in 3000+ steden wereldwijd
 • Klanten bellen tegen het lokale tarief
  (of gratis binnen de belbundel)
 • Snelle aansluiting
 • Schakel gesprekken door naar elk soort telefoonnummer
Vraag uw lokale nummers hier aan

Aanvullende opties

Alternatieven

7+ aantrekkelijke voordelen van Lokale telefoonnummers

Waarom voor TeleForwarding kiezen?

 • One-stop shop ervaring
 • Eén contract | één valuta | één factuur
 • Standaard het allerhoogste service niveau
 • Eén partner met een wereldwijd service portfolio
 • Eén partner die de voornaamste netwerken met elkaar verbindt

Tarieven voor Lokale telefoonnummers

TeleForwarding is volledig transparant in haar tarieven. Naast doorschakelkosten per minuut, geven we duidelijk aan wat onze aansluit- en abonnementskosten zijn. Zo krijgt u een compleet en eerlijk verhaal. Dat mag u ook verwachten van een niche specialist met 25+ jaar ervaring in de telecommunicatie. Wij staan garant voor de hoogste opbrengst van uw investering.

Tarieven overzicht

Realiseer lokale zichtbaarheid met lokale telefoonnummers

Welk voordeel haalt uw bedrijf uit buitenlandse lokale telefoonnummers? TeleForwarding maakt het mogelijk om al uw lokale telefoonnummers centraal te beheren en uw buitenlandse klanten door te verbinden met de juiste medewerkers in deskundigheid en taal. Zo haalt u ook het beste uit uw eigen medewerkers. Lokale telefoonnummers bieden daarnaast unieke flexibiliteit voor uw call center medewerkers om op hun telefoontoestel verschillende lokale telefoonnummers te bedienen en gesprekken aan te nemen en op te zetten, zowel nationaal als internationaal. Thuiswerkers kunnen hun eigen Smartphone opstarten met een Softphone app en daarmee volledig zakelijk bereikbaar zijn, ongeacht waar ze verblijven. Extra voordeel is dat er geen telefoonkosten zijn bij onderling bellen tussen alle nummers die op de PBX zijn aangesloten.

Hoe profiteren uw klanten van (buitenlandse) lokale telefoonnummers? Met lokale telefoonnummers creëert u lokale zichtbaarheid in 3000+ steden. Uw (buitenlandse) klanten kunnen u bereiken op een lokaal netnummer en hoeven dan alleen het lokale gesprekstarief te betalen, waardoor de drempel wegvalt voor het bellen naar buitenlandse nummers. Valt het gesprek binnen hun belbundel dan is het zelfs gratis. Zo biedt u uw klanten een sterke lokale zichtbaarheid zonder noodzaak van een kantoor ter plaatse.

Met aanvullende opties zoals IVR, wachtrijen, gespreksopname of voice-naar-email, kan uw organisatie de klanten wereldwijd 24 uur per dag service bieden. Met inzet van ‘tijd & datum’ routering kunnen verschillende tijdzones naadloos en effectief samenwerken. Met ons speciaal ontwikkelde dashboard is het mogelijk deze faciliteiten te monitoren en te beheren. Het internationaal zaken doen is op deze manier gemakkelijker dan ooit.

Wij kunnen de meeste (buitenlandse) lokale telefoonnummers direct aansluiten – dus, waar wacht u nog op?

Vraag uw Lokale nummers aan bij TeleForwarding

Hoe Lokale telefoonnummers werken

Stel uw (hoofd)kantoor bevindt zich ergens in de Benelux en u hebt ook klanten in Duitsland; met een Duits lokaal telefoonnummer, voor bijvoorbeeld Berlijn, kunnen uw Duitse klanten u telefonisch bereiken tegen lokale gesprekskosten (of gratis binnen de belbundel) terwijl u de binnenkomende gesprekken in uw (hoofd)kantoor aanneemt. Doorschakeling naar een zelfgekozen mobiel nummer is ook mogelijk en verhoogt uw flexibiliteit. Het zal uw buitenlandse klanten niet eens opvallen dat ze met een ander land worden doorverbonden en ervaren het daarom als een lokaal gesprek. Zo koppelt u lokale zichtbaarheid aan internationaal zaken doen.

Back To Top