Bel ons: 00800 00123456

Lokale telefoonnummers aanvragen

Voordele lokale telefoonnummers

  • Lokale uistraling
  • Een virtueel lokaal nummer voor elke stad
  • Beschikbaar in 3000+ steden wereldwijd
  • Klanten bellen u tegen lokaal tarief
  • Meer efficiëntie met intelligent routing en aanvullende faciliteiten
  • Inclusief doorschakeling naar elk gewenst nummer
Bestel nu
Vraag hier uw offerte aan

Lokaal aanwezig zijn met virtuele geografische nummers

Een virtueel geografisch nummer ziet eruit als een gewoon vast telefoonnummer met een lokaal prefix. Wij leveren geografische nummers in ruim 3000 steden wereldwijd en schakelen alle inkomende telefoontjes door naar uw vaste lijn, mobiele telefoon of IP adres, in België of waar dan ook ter wereld. Hierdoor bent u direct lokaal vertegenwoordigd zonder dat u overal afzonderlijk filialen hoeft op te zetten.

De lokale nummers van TeleForwarding zijn speciale nummers die virtueel van karakter zijn. Deze telefoonnummers hebben een lokaal prefix, zoals 02 voor Brussel en 03 voor Antwerpen. Bellers betalen voor een telefoontje naar een geonummer gewoon het lokale beltarief. Zo creëert u een betrouwbaar, lokaal bedrijfsimago, bent u voordelig bereikbaar, vergroot u de klanttevredenheid en werft u wereldwijd meer lokale klanten. Onze aanvullende opties, zoals Tijd/Datum routering of Voice2Mail maken het mogelijk om ook telefoontjes uit verschillende tijdzones effectief te verwerken, voor een nog betere klantenservice.

Wij kunnen uw geografische nummer direct voor u activeren of porteren, dus waar wacht u nog op?

Bestel nu
Lokaal en internationaal

Stel, uw bedrijf is gevestigd in Antwerpen, maar u heeft ook klanten in Frankrijk: met een lokaal nummer, bijvoorbeeld in Parijs of Lyon, biedt u uw Franse klanten de mogelijkheid u op een Frans nummer te bellen terwijl u nog steeds alle telefoontjes aanneemt op uw hoofdkantoor in Antwerpen. Uw klant merkt niet dat zijn telefoontje wordt doorgeschakeld naar België en heeft nog steeds het gevoel met een lokaal, Frans bedrijf verbonden te zijn. Op deze manier bent u dus lokaal en internationaal tegelijkertijd!

Back To Top