Bel ons: 00800 00123456

(Buitenlandse) 0800 nummers aanvragen

Meer waar voor je geld en binnen 1-2 dagen actief

Voordelen van 0800 nummers

 • Eén 0800 nummer per land
 • Creëer nationale merkuitstraling
 • Beschikbaar in 100+ landen
 • Klanten bellen gratis
 • Actief binnen 1-2 dagen
 • Schakel gesprekken door naar elk soort telefoonnummer
Vraag uw 0800 nummers hier aan

Aanvullende opties

Alternatieven

10+ Redenen om te kiezen voor 0800 nummers

Waarom voor TeleForwarding kiezen?

 • One-stop shop ervaring
 • Eén contract | één valuta | één factuur
 • Standaard het allerhoogste service niveau
 • Eén partner met een wereldwijd service portfolio
 • Eén partner die de voornaamste netwerken met elkaar verbindt

Tarieven voor 0800 nummers

TeleForwarding is volledig transparant in haar tarieven. Naast doorschakelkosten per minuut, geven we duidelijk aan wat onze aansluit- en abonnementskosten zijn. Zo krijgt u een compleet en eerlijke verhaal. Dat mag u ook verwachten van een niche specialist met 25+ jaar ervaring in de telecommunicatie. Wij staan garant voor de hoogste opbrengst van uw investering.

Tarieven overzicht                   Prijslist

Internationale uitstraling met nationale 0800 nummers

Hoe haalt uw organisatie voordeel uit 0800 nummers? Met deze nummers – beschikbaar in meer dan 100 landen – verkleint uw organisatie de afstand tot buitenlandse afzetmarkten. De enige beperking is dat deze nummers alleen in het land zelf gebeld kunnen worden. Wilt u met één en hetzelfde nummer in meer landen (tot 45) bereikbaar zijn, dan kunt u kiezen voor een alternatief: een 00800 nummer.

0800 nummers, ook wel bekend als Internationale Toll Free Nummers (ITFN), zijn bij iedereen bekend en geliefd omdat de nummers gratis zijn te bellen. Deze extra service vergroot de loyaliteit van klanten, de klanttevredenheid en versterkt het vertrouwen van uw klanten in uw (internationale) merk. Ons motto is daarom: “Connecting global business to local people”

Onze service voor ‘intelligente doorschakeling op maat’, garandeert dat binnenkomende gesprekken altijd op de juiste eindbestemming aankomen. Hier kan het gesprek direct worden aangenomen en afgehandeld. Zo kunt u bijvoorbeeld buitenlandse 0800 nummers standaard laten doorschakelen naar een centraal eindbestemmingsnummer voor snelle afhandeling door de juiste specialisten. Hiermee bespaart u kosten en verhoogt daarnaast de efficiëntie van uw organisatie.

Met aanvullende faciliteiten zoals IVR, wachtrijen, gespreksopname of voice-naar-email, kan uw organisatie de klanten wereldwijd 24 uur per dag service bieden. Met inzet van ‘dag & tijd’ schakelmogelijkheden kunnen verschillende tijdzones naadloos en effectief samenwerken. Met ons speciaal ontwikkelde dashboard is het mogelijk deze faciliteiten te monitoren en te beheren. Het internationaal zaken doen is op deze manier gemakkelijker dan ooit.

Wij kunnen de meeste 0800 nummers snel aansluiten – dus, waar is het wachten op?

Vraag uw 0800 nummers aan bij TeleForwarding

Elk land heeft een eigen ‘gratis’ te bellen servicenummer

Het prefix nummer (zoals 0800) van een nationaal ‘gratis’ te bellen servicenummer wordt bepaald door de Telecom Autoriteiten in elk land. In veel landen heeft een ‘gratis’ te bellen servicenummer het voorvoegsel 0800. Er zijn echter afwijkingen zoals bijvoorbeeld in de UK (0808), de USA (1 800), Spanje (0900), Rusland (8 800), China (10 800) en in andere landen is de prefix 800.

Ook het nummer na de prefix verschilt in lengte per land, van 4 cijfers tot wel 9 cijfers lang. Om deze redenen is het nodig om per land een ‘gratis’ te bellen servicenummer aan te vragen.

Wanneer u meerdere landen met eenzelfde ‘gratis’ te bellen servicenummer wil bereiken (te gebruiken in 45 landen), kunt u als alternatief voor verschillende 0800 nummers per land een universeel 00800 nummer aanvragen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het uitdragen van (virtuele) lokale aanwezigheid middels een lokaal nummer voor een specifieke stad of regio. Overal ter wereld.

Back To Top